Kajakturer 2024

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Kajakturer 2024

Från och med maj kan du följa med oss ut på tur! Turen sker i en liten grupp med 5 - 7 deltagare och leds alltid av minst en erfaren certifierad kajakguide.



Kajakhajk Gryts södra skärgård


Tid: Start 1/6 kl 10, slut 2/6 kl 15:00

Pris: 3100kr inkl lån av kajak, mat, tält, fika


När våren är som vackrast ger vi oss ut på tur i Gryts södra skärgård. Vi kommer att paddla i det fina området utanför Stora Ålö och Bokö. En väldigt vacker och lugn del av skärgården med en härlig närhet till havet. På Bokö går vi i land och tar en promenad genom det fantastiskt fina naturreservatet med ekhagar, stengärdesgårdar, hamlade lindar och orkidén Adam & Eva.

Vi paddlar i lugnt tempo mellan skär och trånga sund. Äter gott, fikar på släta hällar och spanar efter havsörn och säl. Boendet sker i tält på någon av de många öarna där du vaknar upp med en oslagbar sjöutsikt!

Du bör ha paddlat kajak någon gång tidigare för att följa med på turen.


I priset ingår guide, kajak, mat och fika som vi lagar tillsammans och lån av tält


Max 7 personer (min 5 pers).


OBS!! Datumet på denna tur är preliminärt, turen kan flyttas till 1-2/6. Detta bestäms under jan/feb.



Kajakhajk Arkösunds norra skärgård


Tid: Start 24/8 kl 10, slut 25/8 kl 15:00

Pris: 3100 kr inkl lån av kajak, mat, tält, fika


Välkommen på tur ut till Arkösunds norra skärgård och Bråvikens naturreservat. På årets tur siktar vi in oss den vackra skärgården nordost om Gränsö där det finns ett myller av vackra öar och skär. Lindöja, Kallhamn och Korsö är några av dem. 

Vi paddlar i lugnt tempo mellan skär och trånga sund. Äter gott, fikar på släta hällar och spanar efter havsörn. Boendet sker i tält på någon av de många öarna där du vaknar upp med en oslagbar sjöutsikt!

Du bör ha paddlat kajak någon gång tidigare för att följa med på turen.


I priset ingår guide, kajak, mat och fika som vi lagar tillsammans och lån av tält 


Max 7 personer (min 5 pers).



"Rätt använt är livet långt nog..."


Lucius Annaeus Seneca